Informatie avond geitenboerderij 19 december 2018

Inwoners van Hurwenen en Rossum hebben verontrust gereageerd op de vergunning verlening door de Raad van State voor de uitbreiding van de geitenboerderij van Alexander van der Schans in Hurwenen. De uitbreiding is gepland tussen de huidige boerderij aan de Molenstraat in Hurwenen en de H.C. de Jonghweg in Rossum.

De dorpsraden van Hurwenen en Rossum hebben de bewoners toegezegd een informatieavond te organiseren waarbij de GGD (gezondheidsrisico’s), Alexander van der Schans en vertegenwoordigers van de Stichting Gezond & fris, Hurwenen en Rossum aanwezig zullen zijn.

Deze avond wordt gehouden op woensdagavond 19 december as. in de dorpshuis de Parel in Rossum. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.45 uur.

De gemeente heeft dit voorjaar een aantal externe partijen opdracht gegeven het dossier te bestuderen en daarover te adviseren. Het eindrapport daarvan laat nog steeds op zich wachten; daarom heeft de wethouder aangegeven hierover geen mededelingen te kunnen doen. De dorpsraden hebben besloten de informatieavond toch door te laten gaan en hebben de wethouder uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Laat een reactie achter

HTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>