Jeugddisco 12 tot 18 jaar – 1 april 2017

Op zaterdag 1 april 2017 organiseert de jeugdwerkgroep van de ‘Dorpsraad Rossum’ een avond met muziek voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. De aanvang is 20.00 uur en de intree bedraagt 3 euro. Deze avond zal gehouden worden in het dorpshuis ‘De Parel’ in Rossum.

De ‘Dorpsraad Rossum’ vindt het belangrijk dat er activiteiten worden georganiseerd speciaal voor de jeugd. Deze muziekavond zal dan ook volledig in het teken staan van de jeugd. Als vanzelf sprekend zal er geen alcohol geschonken worden.

Dit initiatief is tot stand gekomen na aanleiding van de bewonersavond in november 2016. Op deze avond hebben een aantal enthousiaste bewoners het voortouw genomen om samen het de dorpsraad, activiteiten te organiseren speciaal voor en met de jeugd van 12 tot 18 jaar.

Deze activiteiten kunnen divers zijn, muziekavond, karaoke, thema-avond, etc. Ook een eigen plek, kan tot de mogelijkheden behoren. Al naar gelang wat de jeugd leuk vindt en waar zij behoeften aan hebben. De jeugd heeft hier zeker een stem in. Enthousiaste jeugd welke mee willen denken en/of helpen activiteiten te organiseren, zijn dan ook van harte welkom.

Op deze eerste avond hopen wij dan ook, dat de jeugd ons kan inspireren tot het vaker organiseren van activiteiten. Voornemens en naar gelang van behoefte denken wij aan 3 a 4 activiteiten per jaar.

Wij hopen op een leuke en gezellige avond.

Tot zaterdag 1 april in ‘De Parel’

JeugdDisco_flyer

Laat een reactie achter

HTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>