Woonwijk Weteringshoek binnenkort in de verkoop

Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen ontwikkelt ter plaatse van de huidige kassenlocatie langs de Weteringshoek in Rossum een nieuwe woonwijk met circa 70 woningen. De eerste fase komt binnen enkele maanden in de verkoop.

Nieuwbouwwijk
De nieuwe wijk Weteringshoek komt aan de westzijde van Rossum tussen de Hogeweg, Weteringshoek en de Rietvoorn. In nauwe samenwerking met gemeente Maasdriel en Quadrant Architecten heeft van Wanrooij afgelopen maanden het stedenbouwkundig plan ontwikkeld voor ongeveer 70 woningen. Het plan past binnen de kaders van het bestemmingsplan dat medio 2016 onherroepelijk is geworden. Er kan dan ook direct worden gestart. Van Wanrooij zal binnenkort de omgeving informeren over de uitwerking van de plannen.
Kort daarna zal de verkoop van de eerste fase starten. Vanwege de aantrekkende markt en het beperkte aanbod in Rossum is de behoefte aan nieuwbouw in het dorp zeer groot.

Aanbod
De wijk zal een zeer gedifferentieerd aanbod krijgen met onder andere betaalbare koopwoningen voor starters, ruime hoekwoningen, (deels levensloopbestendige) tweekappers en ruime vrijstaande woningen. Met woonstichting de Kernen wordt nog gesproken om een deel van de woningen te bestemmen voor sociale verhuur.

Geïnteresseerden en belanghebbenden kunnen zich inschrijven op: www.vanwanrooij.nl/rossum-weteringshoek

Reacties zijn gesloten.