Informele infoavond Plan “Weteringshoek”, 31-1-2018

Samen met Van Wanrooij Projectontwikkeling organiseert de Dorpsraad in Rossum een informele inloopavond op woensdag 31 januari as. in dorpshuis De Parel.
Aanvang van deze voorlichting is 20.00 uur.

Een jaar later dan verwacht is er in Rossum nu eindelijk zicht op de realisatie van ongeveer 70 extra woningen. De verwachting is dat er nu echt vaart gezet wordt in de ontwikkeling van dit plan. Afgelopen jaar hebben geïnteresseerden vergeefs gewacht op een reactie van de vorige projectontwikkelaar “Piron”. Afgelopen zomer werd duidelijk dat deze maatschappij niet verder ging met het project.
Gelukkig is er nu alsnog een partij die het project op korte termijn wil opstarten.

De Dorpsraad is blij met deze ontwikkeling omdat men al een aantal jaren merkt dat het voor lokale bewoners en vooral starters moeilijk was om een geschikte woning te vinden. Tevens trekt dit plan mogelijk mensen van buitenaf zodat ook het inwoneraantal op peil blijft en daarmee ook de voorzieningen in Rossum blijven bestaan.

Tijdens deze informele bijeenkomst zal er door Van Wanrooij Projectontwikkeling getoond worden hoe de wijk er op hoofdlijnen uit komt te zien en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Geïnteresseerden in een woning worden op een later moment separaat uitgenodigd voor een verkoopbijeenkomst en worden tussentijds op de hoogte gehouden via de online nieuwsbrief. Zij kunnen zich inschrijven op:
www.vanwanrooij.nl/rossum-weteringshoek

Reacties zijn gesloten.