Alzheimer Regio ’s-Hertogenbosch, 15-02-2018

Nieuws van Alzheimer Nederland Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch

Op donderdag 15 februari 2018 wordt in Partycentrum De Weesboom, Voorstraat 17, 5324 AT Ammerzoden weer een avond van Alzheimer Café Bommelerwaard georganiseerd.

Thema van de avond is: “De Huisarts”

Horen geheugenproblemen bij het ouder worden of is er meer aan de hand? Mensen maken zich zorgen en willen die bespreken met de huisarts. Dat is een eerste stap om duidelijk te krijgen wat er aan de hand is. Het “niet pluis gevoel”, kan wijzen op dementie maar evengoed op een lichamelijke aandoening zoals bijv. vitaminetekort, hormonale afwijking etc.

Vanavond is een huisarts uit de streek te gast en spreken we over mogelijkheden die de huisarts heeft om te onderzoeken wat er aan de hand is. Hoe wordt de diagnose dementie gesteld, is het altijd nodig een specialist hierover te raadplegen? Als er sprake is van een beginnende vorm van dementie, op welke manier kan de huisartsen praktijk u ondersteunen ? Wie kunnen daar nog meer bij betrokken worden. U wordt uitgenodigd om vragen die u heeft te stellen.

Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom.
De avond wordt afgesloten om 21.30 uur.
Kom gerust kijken. De toegang is gratis.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met:
Saskia Cornelissen, mantelzorgconsulent, T 0418 634 231
Marten Tel, geestelijk verzorger, T 073 611 9170
Eelke Visser, psycholoog, T 06 20 207 635

Laat een reactie achter

HTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>