Eerste bewonersavond in de Parel

Woensdag  27 november 2013 organiseert Dorpsraad Rossum zijn eerste Bewonersavond. Een gevarieerde bijeenkomst met meer dan alleen cijfers en tabellen.

Bezoekers maken  o.a. kennis met een club jeugdige muzikanten, worden bijgepraat over de activiteiten van de Vaste Burcht en leren het “Klompenpad” kennen. Daarnaast worden de nieuwe website en het nieuwe logo geïntroduceerd. Over de uitkomsten van de onlangs gehouden enquête zal uitgebreid worden gesproken om, samen met de bezoekers, te bepalen waar de prioriteiten komen te liggen.

Kortom, voor alle inwoners van Rossum een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met de Dorpsraad en, niet in de laatste plaats, met andere Rossummers die hun dorp ook een warm hart toedragen.

Om voldoende gelegenheid te hebben voor een praatje vooraf is de Parel vanaf 19.00 geopend. Om 19.30 is de start van de Bewonersavond waarvoor de Dorpsraad elke inwoner van Rossum van harte uitnodigt!

Laat een reactie achter

HTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>