Houd Rossum Schoon 17-09-2022

Binnenkort is het weer zover.

Op zaterdag 17 september 2022 willen we als Dorpsraad weer een schoonmaakactie houden.

Net als afgelopen jaren sluiten we aan bij  de “World Cleanup Day” ’s werelds grootste zwerfvuilactie. Het leek ons een leuk idee  om daarom deze datum wederom te kiezen voor de herfstactie “Houd Rossum schoon”. Afgelopen maart hadden we opnieuw een grote opkomst aan vrijwilligers. Hopelijk kunnen we dit doorzetten.

Bij deze dus een oproep aan jullie om weer een steentje bij te dragen aan een opgeruimd Rossum. Hopelijk hebben jullie er weer zin in en mogelijk ken je ook andere mensen die interesse hebben om mee te helpen. Moedig ze aan om zich ook aan te melden zodat we weer met een grote groep vrijwilligers zijn. Vele handen maken licht werk. Speciale oproep ook aan ouders met kinderen om zich aan te melden.

We verzamelen weer om 09.30 uur bij de Nieuwhof naast de Protestante kerk. Na eerst samen een kopje koffie te hebben gedronken verdelen we de routes en gaan we aan de slag. De dorpsraad zorgt weer voor vuilniszakken, grijpers en handschoenen. Rond 12.00 uur sluiten we weer samen af bij de Nieuwhof.

Hopelijk mogen we weer veel vrijwilligers begroeten.

Je kunt je opgeven door op deze mail te reageren of klik op de volgende LINK om je aan te melden.

Bij voorbaat dank

Namens de Dorpsraad en de werkgroep (Albert Vogel en Ruud van de wijngaard)

Reacties zijn gesloten.