Informatieavond geitenboerderij

Inwoners van Hurwenen en Rossum hebben verontrust gereageerd op de vergunning verlening door de Raad van State voor de uitbreiding van de geitenboerderij van Alexander van der Schans in Hurwenen. De uitbreiding is gepland tussen de huidige boerderij aan de Molenstraat in Hurwenen en de H.C. de Jonghweg in Rossum.

De dorpsraden van Hurwenen en Rossum hebben de bewoners toegezegd een informatieavond te organiseren waarbij in ieder geval de gemeente Maasdriel (vergunningen) de GGD (gezondheidsrisico’s), Alexander van der Schans en vertegenwoordigers van de Bewonersgroep Geitenstop Hurwenen Rossum aanwezig zullen zijn.

Omdat de gemeente een aantal externe partijen opdracht heeft gegeven het dossier te bestuderen en daarover te adviseren, zal de avond pas na het uitbrengen van het eindrapport kunnen worden gehouden.
De dorpsraden streven naar een avond begin oktober en zullen plaats en tijd zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk half september laten weten.

Laat een reactie achter

HTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>